Entradas

França ofereix activitats lúdiques i esportives per a tots els gustos

Moltes destinacions poden semblar poc brillants als ulls crítics de qui està preparant un viatge o unes vacances completes, tot i així pot resultar sorprenent el contrast de l’opinió personal i subjectiva respecte a xifres o dades rellevants que es puguin extreure d’estadístiques de fonts oficials o cada vegada més des de les Xarxes Socials.

 

[quote style=»boxed»]Perquè un contrast elevat entre la nostra percepció i l’opinió majoritària?[/quote]

 

Si viatges a França i una destinació apareix com molt afavorida per l’opinió pública tot i que no presenti al·licients com ara arquitectura, gastronomia o un exuberant sol i platja… Serà manipulació de l’opinió a través de xarxes socials?

 

Tot i que aquest fenomen (aquesta manipulació) pot existir, no cal que sigui la causa primera… La resposta poden resultar ser les activitats de lleure a França, esportives i lúdiques en general.

 

Activitats de lleure a França

Activitats de lleure a França

 

És ben conegut per a tot el món el benefici que aporta a la nostra ment i el nostre cos una mica d’exercici, diem una mica ja que això és una qüestió de grau i la «dosi» dependrà de les circumstàncies personals del/la practicant. A més, segur que qui més qui menys haurà experimentat la sensació que unes vacances s’han fet llargues o per contra, molt curtes.

 

Tots dos temes coincideixen a l’hora de brindar una experiència inoblidable: si varies la teva activitat, si et mous i et mostres inquiet per l’entorn de les teves vacances segur que la sensació temporal serà de major durada de les vacances, és a dir que mentalment allarguem el temps que estem de viatge de vacances. En canvi, si et quedes «tancat» i no fas res més de no variar el lloc, el temps i la seva percepció s’acceleren espectacularment, de manera que l’experiència sigui bona o dolenta sempre deixarà pitjor gust de boca.

 

Per tant les activitats lúdiques es converteixen en un dels eixos més importants del viatge perquè aporten beneficis personals directes ja sigui en exercici físic com a entreteniment mental

 

[quote style=»boxed»]Les activitats lúdiques es converteixen en un dels eixos més importants del viatge[/quote]

 

[google-map-v3 shortcodeid=»10a69c29″ width=»580″ height=»350″ zoom=»12″ maptype=»terrain» mapalign=»center» directionhint=»false» language=»es» poweredby=»false» maptypecontrol=»true» pancontrol=»true» zoomcontrol=»true» scalecontrol=»true» streetviewcontrol=»true» scrollwheelcontrol=»false» draggable=»true» tiltfourtyfive=»false» enablegeolocationmarker=»false» enablemarkerclustering=»false» addmarkermashup=»false» addmarkermashupbubble=»false» kml=»https://www.visita-europa.com/kml/france-voyage-castellane.kml» bubbleautopan=»true» distanceunits=»km» showbike=»true» showtraffic=»false» showpanoramio=»false»]